Röntgenvägen 3 rockar

Lokalen som Tjugofyrakyrkan numera har möten i gillar jag skarpt. Ända sedan våren började och vi hade de första mötena där har vi fått vänja in oss vid nya rutiner kring riggandet av scen och allt där omkring.

Nu när det känns rutinerat så har jag börjat uppskatta det mer och mer. Det är lite mer trångt men det gör inget. Jag försöker uppskatta och göra det mesta av varje kvadratmeter. Till skillnad från förra lokalen då vi alltid fick börja med att begränsa oss, skära i jättemycket av ytan.

Barnhörnan får ett eget avskiljt rum, toaletterna är i bättre anslutning till möteslokalen. Ljud-, ljus- och medialagen får en egen liten plats bakom en disk. Ståborden är ute i ett annat mycket större och ljusare rum där vi efter mötet kan fika och se varandra ordentligt. Utanför är Flemingsberg Centrum och där rör det sig många gånger fler människor än i högskoleområdet vilket möjliggör drop-in i större utsträckning. Förvaringslösningarna är också flera gånger bättre.

Visst var det perfekt att vi fick ha vår releasefest i förra lokalen. Där kunde vi trycka in över 200 personer, det vore omöjligt att göra i den här lokalen. Men där Tjugofyrakyrkan är just nu, är Röntgenvägen 3 bäst.

Mötena fortsätter som vanligt varannan vecka, träffas vi där den 5 och 19 juni?

Kommentarer
Postat av: Christine

Agreed!

2011-06-07 @ 21:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0