Ännu en anledning att börja med Lovefilm


I drygt två år har jag och min fru varit kunder hos Lovefilm. Vi är extremt nöjda.

Lovefilm är i mina ögon det hittills bästa lagliga alternativet till hyrfilm idag. Vi tecknade upp oss på filmpaketet Flex 2, det innebär att vi kan ha två filmer hemma samtidigt och hur länge vi vill. När vi sedan har sett en eller båda filmerna så skickar vi tillbaka dem vi post och får sedan tillbaka lika många som vi skickat in.

Vad vi får skickat till oss avgörs från en lista vi själva byggt upp på deras hemsida. Där har vi plockat ihop en lista på drygt 200 filmer och serier, DVD och Blu-ray. De har ett enormt utbud på filmer, serier, dokumentärer och musik-DVD. Allt detta kan sedan prioriteras i tre olika steg, allt för att man ska kunna få hem det man är mest sugen på.

Det finns även filmpaket för den som är mer och den som är mindre sugen på film. Flex 1 tillåter en film hemma och Flex 3 tillåter tre.

Prenumenerar man på Flex 2 eller Flex 3 får man även en film i veckan som man kan streama från datorn. När man väl satt igång den så har man fri tillgång till den i ett dygn. Det bästa är att om man inte ser filmen så läggs den på hög, så vi har drygt hundra filmer som bara ligger och väntar på att förbrukas. Dessa streamas i DVD-kvalitet.

Men det bästa med detta tänkte jag komma till nu. Vi har alltid betalat 199kr/mån för Flex 2.
Från och med 1 juni i år sänker Lovefilm sina filmpaket med ungefär 30%:

Flex 1 sänks från 149kr/mån till 99kr/mån.
Flex 2 sänks från 199kr/mån till 139kr/mån.
Flex 3 sänks från 249kr/mån till 179kr/mån.


Lovefilm har köpts upp av Amazon och tydligen ligger den händelsen bakom denna prissänkning. 199kr/mån har känts okej att betala, även om de månaderna vi knappt tittat på någon film har känts lite sådär. Men nu blir det alltså ännu billigare!

Har du också gått med funderingar om det här med illegal nedladdning, eller har du tröttnat på hur mycket videobutiker tar för en hyrfilm nu för tiden? Hoppa på Lovefilmtåget nu vid månadsskiftet, du kommer inte bli besviken.

Ett hett tips från en extremt nöjd kund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0